NED Raspberry Strong Winter Tour – Loimaa – MC - MD

NED Raspberry Strong Winter Tour
17.11.2023 Loimaa, Finland

Padel Club Finlandin ja Padel Tampereen Winter Tour 2023 – 2024 
 
Kahdeksan kilpailuluokkaa, 27 paikkakuntaa, sadoittain turnauksia ja jopa 15 000 € arvoinen palkintopöytä!

 

Toista kertaa järjestettävä Padel Club Finlandin ja Padel Tampereen Winter Tour on talven 2023–2024 ylivoimaisesti suurin harrastepelaajille suunnattu padelturnaus – Winter Touria pelataan talven aikana jopa 27:llä paikkakunnalla ja se huipentuu maaliskuussa pelattavaan finaaliturnaukseen! 

 
Pelin henki on tuttu – pelaajat ympäri Suomea kilpailevat paikallisturnauksissa reilun kolmen kuukauden ajan, keräten pisteitä oman sarjansa rankingiin. Talven päätteeksi kunkin paikkakunnan parhaat onnistujat jokaisesta sarjasta kutsutaan maaliskuussa Jyväskylässä järjestettävään finaaliturnaukseen kamppailemaan huikeasta, jokaisen sarjan voittajaparille jaettavasta 1000 euron pääpalkinnosta. Finaaliturnauksessa jaossa on siis huima 8000 € palkintopotti ja kaikki talven kilpailut mukaan lukien palkintopöydän arvo nousee yhteensä jopa 15 000 euroon!


Winter Tourissa on aktiivisen kilpailemisen lisäksi kyse yhdessäolosta ja hyvästä pelifiiliksestä, joten mukaan turnauksiin kannattaa lähteä, vaikka kisakokemusta ei olisikaan vielä kertynyt.  

AIKATAULU:
Miehet D klo 17 alkaen
Miehet C klo 19 alkaen

Lue lisää: https://padelclub.fi/wintertour

Kilpailusäännöt


Osakilpailut pelataan lähtökohtaisesti kahdeksan parin suoralla kaaviolla, Golden Point -säännöllä ja niin, että mahdollinen kolmas erä ratkaistaan Super Tie Breakilla. Paikkakunnasta riippuen turnauksia voidaan järjestää myös esimerkiksi 12- tai 16 parin kaaviolla. Winter Tourilla ottelut pelataan peräkkäin, pienellä juomatauolla. Jokaiselle osallistuvalle parille on luvassa takuuna vähintään kaksi ottelua.

Kunkin osakilpailun kaaviot, aikataulut ja ottelukentät ovat nähtävissä padelutionin-kisasivulla viimeistään turnausta edeltävänä iltana. Toivomme pelaajien saapuvan pelipaikalle viimeistään 15 minuuttia ennen ensimmäistä omaa ottelua. Yksi osakilpailu kestää noin 3-4 tuntia riippuen osallistujien määrästä.


Osakilpailun hinta

24e/hlö, joka maksetaan paikan päällä ennen oman ottelun alkamista. 
 
Winter Tourille osallistumiseen ei vaadita aiempaa kilpailutaustaa, kilpailulisenssiä tai seurajäsenyyttä! 

Lisätiedot:

Padel Club Loimaa
Sanni Kiviniemi
050-5567796
sanni.kiviniemi@padelclub.fi

Details
Last sign up date
16.11.2023 20:00
Date
17.11.2023
Time
18:00
Duration
5h
Competition classes
Miehet C
Miehet D
Location
Padel Club Finland Loimaa
Kaunismäenkatu 17
32200, Loimaa
Finland
Website
padelclub.fi
Price
€24.00 / player
Contact person
Sanni Kiviniemi