Americano

Padelution goes Americano!

Miten pelata Americanoa?

Americanon idea on, että kaikki pelaajat pelaavat kaikkien toisten pelaajien kanssa. Keräät itsellesi pisteitä voittamalla yksittäisiä palloja ottelujen aikana. Yhdessä ottelussa pelataan ennalta sovittu määrä pisteitä, esim. 32 palloa. Jokainen voitettu pallo tuo sinulle sekä parillesi 1 pisteen. Kun ottelu on ohi (32 pistettä on pelattu), syötetään tulos Padelutionin Americano-järjestelmään. 20-12 tulos antaa 20 pistettä ottelun voittajille sekä 12 pistettä ottelun häviäjille. Americanossa hauskinta on se, että jokaisella pisteellä on merkitystä!

Tämän jälkeen pelaajat vaihtavat kenttiä listauksen mukaan, joka on Padelution-järjestelmässämme näkyvillä ja pelaavat toisen 32 pisteen ottelun. Toisen ottelun jälkeen tästä ottelusta saadut pisteet lisätään ensimmäisen ottelun tuloksiin, jne… kunnes kaikki ottelut on pelattu ja teillä on lopullinen pistetaulukko sekä turnauksen voittaja selvillä.

Padelutionin Americano-järjestelmällä teidän ei tarvitse huolehtia pisteiden laskusta itse tai miettiä kuka pelaa kenenkin kanssa seuraavaksi. Meidän sivustomme tekee tämän kaiken puolestanne - täysin ilmaiseksi.

Suosittelemme pelaamaan Americanoa 32 pisteeseen tai johonkin muuhun lukuun, joka takaa jokaiselle pelaajalle saman määrän syöttöjä. Mikäli ette halua taukoa otteluiden välissä teidän tulisi pelata 4, 8, 12, 16, 20, jne. (4:llä jaollinen) pelaajalla ja lisätä kenttiä sitä mukaa vastaavasti: 1, 2, 3, 4, 5.

Yleensä 32 pisteen otteluiden turnauksen 8:lla pelaajalla pelaa hyvin läpi 2 tunnissa. Tämä onkin suosituin Americano-formaatti.

Toivotamme teille hauskoja hetkiä Americanoa pelatessa!