Gatorade Summer Tour 2023 - Loimaa - MD/ME

NED Raspberry Strong Winter Tour
09.06.2023 Loimaa, Finland

Kahdeksan kilpailuluokkaa, 29 paikkakuntaa & sadoittain turnauksia:
GST 2023 – kesän ykkösjuttu!


Gatorade Summer Tour on Suomen suurin harrastepelaajille suunnattu turnauskiertue, joka järjestetään kesällä 2023 peräti 29 paikkakunnalla!
Pelin henki on seuraava; pelaajat ympäri Suomea kilpailevat paikallisturnauksissa reilun kolmen kuukauden ajan, ja kesän päätteeksi kunkin paikkakunnan parhaat onnistujat kutsutaan oman kilpailuluokan finaaliturnaukseen kamppailemaan 1000 euron pääpalkinnosta.
Gatorade Summer Tourissa on aktiivisen kilpailemisen lisäksi kyse yhdessäolosta ja hyvästä pelifiiliksestä, joten kesän kilpailuviikkojen ympärille on odotettavissa myös paljon hauskaa oheistoimintaa ja -palkintoja. Lue lisää turnausformaatista kotisivuiltamme ja tsekkaa kesän kilpailukalenteri kuntoon Padelutionissa!

Turnauksen tarkemmat säännöt nähtävissä: padelclub.fi/gatoradesummertour2023
 
Osakilpailuiden aikataulu

Alustava aikataulu
Miehet E klo 17 alk.
Miehet D klo 18.30 alk.

Kunkin osakilpailun kaaviot, aikataulut ja ottelukentät ovat nähtävissä padelutionin-kisasivulla viimeistään turnausta edeltävänä iltana. Toivomme pelaajien saapuvan pelipaikalle viimeistään 15 minuuttia ennen ensimmäistä omaa ottelua. 
 

Osakilpailun hinta
24€/hlö, joka maksetaan paikan päällä ennen oman ottelun alkamista. 
 

 Kilpailusäännöt

Viikkoturnaukset pelataan lähtökohtaisesti kahdeksan parin suoralla kaaviolla, Golden Point -säännöllä ja niin, että mahdollinen kolmas erä ratkaistaan Super Tie Breakilla. Paikkakunnasta riippuen turnauksia voidaan järjestää myös esimerkiksi 12 tai 16 parin kaaviolla. Jokaisessa turnauksessa, jokaiselle osallistuvalle parille on luvassa takuuna vähintään kaksi ottelua.

Gatorade Summer Tourille osallistumiseen ei vaadita aiempaa kilpailutaustaa, kilpailulisenssiä tai seurajäsenyyttä.
 
Lisätiedot:
Sanni Kiviniemi
puh. 050-5567796
sanni.kiviniemi@padelclub.fi

Details
Last sign up date
08.06.2023 18:00
Date
09.06.2023
Time
17:00
Duration
5h
Competition classes
Miehet D
Miehet E
Location
Loimaa , Finland
Website
padelclub.fi
Price
€24.00 / player