Lahden Padelseura ry

Lahti, Finland

Lahden Padelseura ry

Lahden Padelseura on matalan kynnyksen seura, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden Padelliiton järjestämään kilpailutoimintaan. Seuran kotipaikka on Lahti Padel Areena, mutta seura on avoin kaikille ympäri Suomen. Ei liittymismaksua. Jäsenmaksu vain 10 euroa vuodessa. Katso lisää https://lahdenpadelseura.yhdistysavain.fi/.

Events

Show past
Friday, 16.8.2024
Fri
16.8
18:00
- Sun
18.8
Kansalliset kilpailut Lahti Padel Areena
Lahti Padel Areena, Lahti
Kansalliset kilpailut LahdessaTervetuloa mukaan Lahden Padelseuran järjestämään Suomen Padelliiton alaiseen kansalliseen kilpailuviikonloppuun 16.-18.8. Lahti Padel Areenaan! (Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.)KILPAILULUOKAT:MiehetD (16 parin kaavio, johon otetaan 12 paria, neljä ranking parasta suoraan yläkaavioon)E (16 parin kaavio, johon otetaan 12 paria, neljä ranking parasta suoraan yläkaavioon)NaisetD (16 parin kaavio, johon otetaan 12 paria, neljä ranking parasta suoraan yläkaavioon)E (16 parin kaavio, johon otetaan 12 paria, neljä ranking parasta suoraan yläkaavioon)Pelaajat otetaan molempiin sarjoihin ilmoittautumisjärjestyksessä. Pelaajat voivat ilmoittautua molempiin sarjoihin.Joukkueille tulee 3-4 ottelua, jos kaaviot tulevat täyteen (pl. viime hetken sairastumiset ja loukkaantumiset). D sarjat pelataan perjantaina ja lauantaina ja E-sarjat lauantaina ja sunnuntaina.Ranking-sijoitusrajaMiesten ranking-sijoitusraja:D-luokka: ranking-sijoitus 471 tai suurempiE-luokka: ranking-sijoitus 1000 tai suurempiNaisten ranking-sijoitusraja:D-luokka: ranking-sijoitus 201 tai suurempiE-luokka: ranking-sijoitus 451 tai suurempiTurnaussäännöt  Ottelut pelataan kahdesta erävoitosta. Tarvittaessa kolmas erä pelataan tie-break-muodossa kymmeneen pisteeseen kahden pisteen erolla, paitsi sarjojen finaalit, joissa kolmas erä pelataan normaalina eränä. Kultainen piste on käytössä kaikissa otteluissa 40–40 tasatilanteissa.LISENSSI JA SEURAN JÄSENYYSKilpailuun osallistumiseen tarvitaan Suomen Padelliiton kilpailulisenssi sekä seurajäsenyys, mutta D ja E-sarjoihin riittää lisenssiksi harrastelisenssi.MUUTAAreenassa on lauantaina ja sunnuntaina tarjolla keittolounas klo 11-14 hintaan 8,5 euroa/annos, kahvia ja pikkupurtavaa.VARASIJATNe ilmoittautuneet parit, jotka eivät mahdu mukaan luokkaan, jäävät varasijalle. Poisjääntien sattuessa, ennen kuin yhtään ottelua on pelattu kyseisessä luokassa, kysytään varasijoilla olevia pareja mukaan.ILMOITTAUTUMINEN JA AIKATAULUPelaajat voivat ilmoittautua molempiin sarjoihin.Ilmoittautuminen sulkeutuu ke 7.8. klo 21:00Turnauksen aikataulut ja kaaviot julkaistaan viimeistään pe 9.8. klo 14.Osallistumismaksu 40 euroa/henkilö.Tervetuloa mukaan!Lisätiedot kari@lahtipadelareena.fi.
Friday, 4.10.2024
Fri
4.10
18:00
- Sun
6.10
Kansalliset kilpailut Lahti Padel Areena
Lahti Padel Areena, Lahti
Kansalliset kilpailut LahdessaTervetuloa mukaan Lahden Padelseuran järjestämään Suomen Padelliiton alaiseen kansalliseen kilpailuviikonloppuun 4.-6.10. Lahti Padel Areenaan! (Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.)KILPAILULUOKAT:MiehetC (16 parin kaavio, johon otetaan 12 paria, neljä ranking parasta suoraan yläkaavioon)E (16 parin kaavio, johon otetaan 12 paria, neljä ranking parasta suoraan yläkaavioon)NaisetC (16 parin kaavio, johon otetaan 12 paria, neljä ranking parasta suoraan yläkaavioon)E (16 parin kaavio, johon otetaan 12 paria, neljä ranking parasta suoraan yläkaavioon)Pelaajat otetaan molempiin sarjoihin ilmoittautumisjärjestyksessä. Joukkueille tulee 3-4 ottelua, jos kaaviot tulevat täyteen (pl. viime hetken sairastumiset ja loukkaantumiset). E sarjat pelataan perjantaina ja lauantaina ja C-sarjat lauantaina ja sunnuntaina.Ranking-sijoitusrajaMiesten ranking-sijoitusraja:C-luokka: ranking-sijoitus 121 tai suurempiE-luokka: ranking-sijoitus 1000 tai suurempiNaisten ranking-sijoitusraja:C-luokka: ranking-sijoitus 76 tai suurempiE-luokka: ranking-sijoitus 451 tai suurempiTurnaussäännöt  Ottelut pelataan kahdesta erävoitosta. Tarvittaessa kolmas erä pelataan tie-break-muodossa kymmeneen pisteeseen kahden pisteen erolla, paitsi sarjojen finaalit, joissa kolmas erä pelataan normaalina eränä. Kultainen piste on käytössä kaikissa otteluissa 40–40 tasatilanteissa.LISENSSI JA SEURAN JÄSENYYSKilpailuun osallistumiseen tarvitaan Suomen Padelliiton kilpailulisenssi sekä seurajäsenyys, mutta E-sarjoihin riittää lisenssiksi harrastelisenssi.MUUTAAreenassa on lauantaina ja sunnuntaina tarjolla keittolounas klo 11-14 hintaan 8,5 euroa/annos, kahvia ja pikkupurtavaa.VARASIJATNe ilmoittautuneet parit, jotka eivät mahdu mukaan luokkaan, jäävät varasijalle. Poisjääntien sattuessa, ennen kuin yhtään ottelua on pelattu kyseisessä luokassa, kysytään varasijoilla olevia pareja mukaan.ILMOITTAUTUMINEN JA AIKATAULUIlmoittautuminen sulkeutuu ke 25.9. klo 21:00Turnauksen aikataulut ja kaaviot julkaistaan viimeistään pe 27.9. klo 14.Osallistumismaksu 40 euroa/henkilö.Tervetuloa mukaan!Lisätiedot kari@lahtipadelareena.fi.
Show past