Ulkokenttien SM-kilpailut ja Kansalliset, LTS Padel

LTS Padel
27.07.2023 - 30.07.2023 LAPPEENRANTA, Ainonkatu 22, Finland

Tervetuloa osallistumaan ja seuraamaan Ulkokenttien SM-kilpailuja ja kansallisia kilpailuja!

LUOKAT

Miehet SM, Miehet B, Miehet C ja Miehet D

Naiset SM, Naiset B, Naiset C ja Naiset D

OSALLISTUJAMÄÄRÄT

Miehet SM, Pääsarja 32 paria.

Naiset SM, Pääsarja 16 paria + mahdollinen karsintasarja. Pääsarjaan pääsee suoraan 12 parasta paria ja karsintasarjasta pääsee 4 paria pääsarjaan. Karsintasarjaan max. 32 parin kaavio.

Miehet B, Miehet C, Miehet D, Naiset B, Naiset C ja Naiset D: 16 parin kaavio.

Sarjoihin pitää ilmoittautua vähintään 4 paria jotta ne toteutuvat.

AIKATAULU

SM Karsinnat aloitetaan alustavasti torstaina, Miehet B, Miehet C, Miehet D, Naiset B, Naiset C, Naiset D aloitetaan alustavasti perjantaina.

SM Pääsarjat pelataan perjantai-sunnuntai.

Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan, kun osallistujamäärä on varmistunut. Ennen osallistujamäärän varmistusta emme voi luvata jonkin sarjan alkamista tai päättymistä tiettynä ajankohtana.

Alakaaviot pelataan loppuun mahdollisesti seuraavana päivänä. Varauduthan siis ilmoittautuessasi, että saatat joutua pelaamaan useampana päivänä!

SÄÄNNÖT

Miehet SM ja Naiset SM sarjoissa kaikki ottelut pelataan täyspitkinä (alakaavion otteluissa mahdollinen kolmas erä 10- tie breakina). Kultainen piste on käytössä. Miehet SM, Naiset SM, Miehet B ja Naiset B-luokkiin pelaajat otetaan rankingjärjestyksessä. Miehet C, Naiset C, Miehet D ja Naiset D ilmoittautumisjärjestyksessä. Turnaus pelataan Suomen Padelliiton kilpailumääräyksiä noudattaen.

SM-kilpailuihin voi osallistua, kun peliparin molemmat pelaajat ovat Suomen kansalaisia. Ulkomaalainen, joka on ollut kirjoilla Suomessa vähintään kolme vuotta, voi anoa osallistumisoikeutta SM-kilpailuihin. Anomus tulee toimittaa padelliittoon (office@padel.fi) viimeistään kilpailujen ilmoittautumista edeltävänä perjantaina klo 16 mennessä. Anomuksen tulee sisältää kopio väestörekisteriotteesta.

Osallistua voi SM-sarjan lisäksi yhteen sarjaan. (Emme pysty takaamaan otteluiden välille lepoaikaa, jos pelaat useampaa sarjaa).

KENTÄT

6kpl Mondo STX90 panorama-kenttiä, kaikilla kentillä ulkoahaku mahdollisuus.

Mahdollisten sateiden sattuessa pelejä voidaan joutua siirtämään sisähalliin. Pelitie 42, 53810 Lappeenranta.

Hallissa 6kpl Mondo Supercourt XN kenttiä, EI ulkoahakumahdollisuutta.

LISENSSI JA SEURAN JÄSENYYS

Kilpailuun osallistumiseen tarvitset Suomen Padelliiton kilpailulisenssin sekä seurajäsenyyden. Lisenssi näytetään osallistumismaksun yhteydessä.

OSALLISTUMISMAKSU JA ILMOITTAUTUMINEN

Osallistumismaksu on 40 €/hlö/sarja ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä paikan päällä (korttimaksu, mobilepay ja käteinen).

Kilpailutoimisto on kahviorakennuksessa kenttien välittömässä läheisyydessä.

HUOM! Kisatoimistoon ilmoittautuminen ja maksu on suoritettava ennen ensimmäistä ottelua.

ARVONTA

LINKKI ARVONTAAN: https://teams.live.com/meet/9450039835984?p=6DV5QU3AkTe4MklK

Arvonta suoritetaan etänä myöhemmin ilmoitetussa sovelluksessa torstaina 20.7.2022 klo 12:00, tilaisuus on suunnattu pelaajille sekä Padelliitolle.

Kaaviot ja aikataulu julkaistaan Padelutionissa 20.7.2023 klo 15:00 mennessä.

PALVELUT

Majoitustarjoukset:

Huomioithan, että kesäinen Lappeenranta myydään viikonloppumajoitusten osalta loppuun huomattavan varhain. Yhteistyökumppanit Hotelli Lähde ja Hotelli Rakuuna tarjoaa -10% alennuksen suorista varauksista.

Toivomme että varaukset tehdään sähköpostilla osoitteisiin info@hotellilahde.fi ja info@rakuunahotelli.fi viestissä maininta Padel SM.

Huonevaihtoehtoja ja lisätietoja voi käydä katsomassa:

www.hotellilahde.fi | facebook.com/HotelliLahde | instagram.com/hotellilahde

www.hotellirakuuna.fi | facebook.com/HotelliRakuuna | instagram.com/hotellirakuuna

Varaathan huoneen hyvissä ajoin, sillä huoneita on saatavilla rajoitetusti.

Sauna:

Pelaajien käytössä on kenttien välittömässä läheisyydessä, kaupungin hienoimmalla paikalla sijaitseva Myllysaaren Sauna, sekä uinti mahdollisuus.

OSALLISTUMISEN PERUUTTAMINEN ENNEN KISOJA

"Ilmoittautunut pelaaja voi perua ilmoittautumisen ilmoittautumisajan loppuun mennessä. Tällöin mahdollisesti ennakkoon maksettu osallistumismaksu palautetaan. Ilmoittautumisajan päätyttyä pelaajan peruuttaessa osallistumisensa hän on velvollinen maksamaan kilpailumaksun. Mikäli pelaaja ilmoittaa poisjäännistä viimeistään 24 tuntia ennen ensimmäistä otteluaan, kilpailumaksu palautetaan lääkärin- tai terveydenhoitajan todistusta vastaan. Todistus tulee toimittaa kilpailunjohtajalle neljän vuorokauden kuluessa kilpailujen alkamisesta. Kilpailunjohtaja voi palauttaa maksun myös muissa tilanteissa oman harkintansa mukaan."

Huom! Kisainfoa päivitetty 5.6.2023

KILPAILUNJOHTAJAT

Oskari Vaartaja / osku.vaartaja@gmail.com / 050 403 0345

Varalla:

Niko Lautala / niko.lautala@icloud.com

Details
Participants
160 / 384
Last sign up date
19.07.2023 21:00
Date
27.07.2023
Time
15:00
Location
LAPPEENRANTA, Ainonkatu 22 , Finland
Price
€40.00 / player