Padel Uusikaupunki Open - Merefestit 2023

Padel Uusikaupunki
09.06.2023 - 10.06.2023 Uusikaupunki, Finland

Tervetuloa osallistumaan Padel Uusikaupunki Open 2023 turnaukseen!

Tällä kertaa Uudenkaupungin Padel-mestaruuksia ratkotaan kaupungin kuumimman viikonlopun aikana, kun Merefestit täyttävät taas Uudenkaupungin Kaupunginlahden rannan. Vieressä ratkotaan myös katukoriksen kaupungin kärkeä, joten odotettavissa on aurinkoisen sään sattuessa mukavasti menoa ja meininkiä. Padel Uudenkaupungin kontti tarjoilee koko perjantain ja lauantain virvokkeita ja välipalaa! Paikan päällä myös musiikkia varmistamassa sopivan festitunnelman!

Tänä vuonna turnauksessa pelataan kolmen eri sarjan voimin tasaisempien otteluiden varmistamiseksi. Valitse alta sopiva sarja ja lue myös kuvaukset jokaisesta luokasta.

SARJATASOT:


Miesten C (Olet pelannut padelia jo vuosia ja Suomen Padelliiton alaiset kisat ovat sinulle jo tuttua puuhaa.)
Miesten D (Harrastesarja. Olet pelannut aktiivisesti padelia esimerkiksi 1-2 vuotta. Olet vasta aloittelemassa "kilpauraa" tai haluat kokeilla kisapelejä.)
Mixty Miehet/Naiset (Harrastesarja, omaat myös esimerkiksi 1-2 vuoden lajitaustan padelin parista. Olet vasta aloittelemassa "kilpauraa" tai haluat kokeilla kisapelejä. Osallistua voit mixtynä (nainen/mies -pari) tai vaihtoehtoisesti naisparina.)
HUOM! TURNAUS EI OLE SUOMEN PADELLIITON ALAINEN EIKÄ KERRYTÄ RANKINGPISTEITÄ!

PALKINNOT:


Koskevat jokaista sarjaa (C, MIXTY, D)


1. sija: 2 kpl WORLD PADEL TOUR FINLAND (NOKIA) PADEL OPEN MAIN DRAW - PUOLIVÄLIERÄT LATE SESSION LIPPUJA (PE 1.9 klo 17:00) + PELIRAHAA

2. sija 2 kpl WORLD PADEL TOUR FINLAND (NOKIA) PADEL OPEN KARSINTA - MIEHET 1/32 & 1/16 (LA 26.8 klo 10-23:00) + PELIRAHAA

3. sija TUOTEPALKINTOJA, PELIRAHAA


Palkinnot tulevat vielä tarkentumaan lähempänä ajankohtaa.

AIKATAULU:


Kisat alkavat perjantaina klo 15:00. Jokaiseen otteluun on varattu noin 1h. Varaudu aikataulullisesti niin, että ottelusi voi alkaa ilmoitettua aikaisemmin tai myöhemmin, otteluiden mahdollisesti venyessä. Perjantaina viimeiset pelit pyritään aloittamaan klo 21/22. Aikataulut voivat vielä muuttua turnauksen lähestyessä! Isoimmista muutoiksista tiedotetaan erikseen!

Ottelut pyritään päättämään hyvissä ajoin ennen lauantain iltarientoja, alustavasti n. klo 18:00.

MUU INFO:


Kaaviot pelataan loppuun asti, eli myös sijoitusottelut pelataan (esim. sijat 3.-4., 5.-6. ja 7.-8.). Lähtökohtaisesti pareille tulee siis kolme ottelua. Järjestäjä ei vastaa poisjäänneistä turnauksen aikana tai turnausta ennen, joista saattaa aiheutua osalle pareista vähemmän pelejä, eikä se vaikuta turnauksen osallistumismaksuun.

Osallistumismaksu 25€ per pelaaja.
Turnausjärjestäjä vastaa järjestelyistä, kuten palloista jokaiseen ottelun. Turnauksessa kolmen ottelun takuu. Järjestäjä ei vastaa poisjäänneistä turnauksen aikana tai turnausta ennen, joista saattaa aiheutua osalle pareista vähemmän pelejä, eikä se vaikuta turnauksen osallistumismaksuun. Pelaajat tuomaroivat lähtökohtaisesti pelinsä itse, kiistatilanteessa tuomitaan uusi pallo. Kaikki ottelut lukuunottamatta finaaleita (sijat 1.-2.) pelataan paras kolmesta -muodolla (kolmas erä supertiebreak 10 pts).

Ilmoittautuminen sarjoihin umpeutuu 1.6.2023 klo 12:00. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Voit vaihtaa paria poikkeustilanteessa ilmoittamalla siitä tapahtuman järjestäjälle.

Järjestäjällä on oikeus muutoksiin vielä ilmoittautumisajan mentyä umpeen.

HUOM! TURNAUS EI OLE SUOMEN PADELLIITON ALAINEN EIKÄ KERRYTÄ RANKINGPISTEITÄ!

Details
Participants
40 / 100
Last sign up date
05.06.2023 12:00
Date
09.06.2023
Time
15:30
Location
Padel Uusikaupunki
Kullervontie 5
23500, Uusikaupunki
Finland
Price
€25.00 / player