Gatorade Summer Tour - Padel Tampere - MC & NC

Gatorade Summer Tour 2024
28.06.2024 Tampere, Finland

Gatorade Summer Tour tulee jälleen! Tuhansia pelaajia, sadoittain turnauksia ja huikea palkintopöytä – GST 2024 – Kesän ykkösjuttu!

Gatorade Summer Tour on Suomen suurin harrastepelaajille suunnattu turnauskiertue, jota kahden edelliskesän tapaan pelataan jälleen ympäri Suomen.

Pelin henki on seuraava; pelaajat ympäri Suomea kilpailevat paikallisturnauksissa reilun kolmen kuukauden ajan, ja kesän päätteeksi kunkin paikkakunnan parhaat onnistujat kutsutaan oman kilpailuluokan finaaliturnaukseen kamppailemaan huikeasta pääpalkinnosta – puolen vuoden ilmaisista peleistä!

Suomen padelkansalle jo viime kesinä tutuksi tulleella Gatorade Summer Tourilla on aktiivisen kilpailemisen lisäksi kyse yhdessäolosta ja hyvästä pelifiiliksestä, joten kesän kilpailuviikkojen ympärille on odotettavissa myös paljon hauskaa oheistoimintaa ja -palkintoja. Lue lisää turnausformaatista kotisivuiltamme ja tsekkaa kesän kilpailukalenteri kuntoon Padelutionissa! 

Gatorade Summer Tourille osallistumiseen ei vaadita aiempaa kilpailutaustaa, kilpailulisenssiä tai seurajäsenyyttä. Summer Tourin osakilpailuihin ilmoittaudutaan Padelutionissa. Finaalitapahtuma pidetään 14.9 Helsingissä. 

Turnauksen tarkemmat säännöt nähtävissä:

padeltampere.fi/summer-tour

Osakilpailuiden aikataulu

Kunkin osakilpailun kaaviot, aikataulut ja ottelukentät ovat nähtävissä padelutionin-kisasivulla viimeistään turnausta edeltävänä iltana. Toivomme pelaajien saapuvan pelipaikalle viimeistään 15 minuuttia ennen ensimmäistä omaa ottelua.

GST:llä ottelut pyritään pelaamaan tiiviissä paketissa pienillä juomatauoilla, ilman turhaa otteluiden odottelemista.

Perjantai 28.6 klo 17 alkaen

Miehet C ja Naiset C

PADEL TAMPERE LINNAINMAA

Korpikodinkatu 3, 33580 Tampere

Osakilpailun hinta

28€/hlö, joka maksetaan paikan päällä ennen oman ottelun alkamista.

Kilpailusäännöt

Viikkoturnaukset pelataan lähtökohtaisesti kahdeksan parin suoralla kaaviolla, Golden Point -säännöllä ja niin, että mahdollinen kolmas erä ratkaistaan Super Tie Breakilla. Paikkakunnasta riippuen turnauksia voidaan järjestää myös esimerkiksi 12 tai 16 parin kaaviolla. Osakilpailut järjestetään minimissään kolmella parilla, ja jokaisessa turnauksessa, jokaiselle osallistuvalle parille on luvassa takuuna vähintään kaksi ottelua.

Huom! Gatorade Summer Tourille osallistumiseen ei vaadita aiempaa kilpailutaustaa, kilpailulisenssiä tai seurajäsenyyttä.

Lisätiedot:

Kristian Kulokorpi

+358 50 3537201

kristian@padeltampere.fi

Details
Last sign up date
26.06.2024 12:00
Date
28.06.2024
Time
17:00
Duration
4h
Competition classes
Miehet C
Naiset C
Location
Padel Tampere – Linnainmaa
Korpikodinkatu 3
33580, Tampere
Finland
Website
padeltampere.fi
Contact person
Kristian Kulokorpi