POD! Liiga Naiset

POD!Liiga Naiset 

Perinteinen Padel Or Die! ry:n rankingsarja saa jatkoa. Pelataan alustavasti 4 jaksoa vuoden 2023 aikana.

Hinta 5€ / pelaaja / kierros (Padel Or Die! ry jäsenet)
Hinta 10€ / pelaaja / kierros (muut kuin seuran jäsenet)

LIIGAN SÄÄNNÖT

Liigaan ilmoittaudutaan pelipareittan. 3. jakso kestää 15.9. - 31.10.2023 jonka aikana jokaisella parilla on aikaa pelata oman lohkonsa ottelut. Pelataan yksinkertainen kierros. Lohkon voittajilla on mahdollisuus nousta ylempään lohkoon. Tarvittaessa nostamme/laskemme pareja useamman kerralla, jotta lohkot pysyvät aina mahdollisimman tasaisina.

Liigaan voi myös liittyä kesken kauden, jolloin pelipari lisätään aina pelitason mukaan seuraavaan alkavaan kierrokseen. Mikäli pelipari on sijoitettu täysin väärään lohkoon, pyrimme korjaamaan asian ennen kierroksen alkua tai viimeistään seuraavalle kierrokselle. Myös parin vaihto kierrosten välillä on mahdollista.

Pelit on pelattava Padel Or Die!n kentillä ja pelaajien vastuulla on varata sekä pelata lohkon kaikki pelit jokaisen kierroksen loppuun mennessä.

OTTELUIDEN PISTELASKU JA SARJAPISTEET

Ottelut pelataan normaalilla pistelaskulla (40-40-tilanteessa joko etu tai golden point) täysillä erillä, paras kolmesta erästä-systeemillä. Voittoon vaaditaan siis kaksi voitettua erää. Kolmas erä pelataan joko täytenä eränä (jos aikaa hyvin jäljellä) tai super-tiebreakina 10 pisteeseen, kuitenkin aina kahden pisteen erolla (jos aikaa vähän jäljellä). Tämä ja mahdollinen golden pointin-käyttö sovittava yhteisesti.

Ottelu ei voi päättyä tasapeliin. Ajan loppuessa peli pelataan loppuun jos mahdollista. Ellei, selvissä tilanteissa (vähintään kahden pisteen ero erässä) ottelun voittaa se pari, joka johtaa peliajan loppuessa. Pelin ollessa tiukka (kolmannen erän tiebreak) varataan tarvittaessa uusi aika pelin loppuun saattamiseksi. Tarkoituksellista ajanpeluuta ei näin ollen sallita. Suosittelemme varaamaan vähintään 1,5 tunnin vuoron.

Jokaisesta erävoitosta saa yhden pisteen. 2-0-voitosta voittaja saa 2 pistettä. Mikäli peli päättyy 2-1 saa voittaja kaksi pistettä ja erävoitosta saa yhden pisteen.

Mikäli lohkon päätyttyä useampi joukkue on samoissa pisteissä, ratkaistaan sijoitus seuraavasti:

1) keskinäinen ottelu

2) eräsuhde

3) vähemmän hävityt erät

4) POD! ry arpoo.

Jos pelipari ei pelaa yhtään ottelua ja ilman erillistä syytä, heidät voidaan poistaa Liigan seuraavalta kierrokselta.

Jokaisen kierroksen voittaja palkitaan tuotepalkinnoin!

TULOSTEN ILMOITTAMINEN

Ottelun voittaja ilmoittaa tuloksen heti ottelun päätyttyä Padelutionissa.

Liigan yhteyshenkilö: Satu Peltonen (satu.peltonen@podry.fi / 040-5908819)

Now active
No active round at the moment...
Upcoming
The sign up for the next Round will be opened later.