Padel Viikki - liiga

Tervetuloa pelaamaan Padel Viikki- liigaa. Liigaa pelataan Padel Viikin hallissa osoitteessa Jokisuuntie 2, Helsinki. Vuorot varataan normaalisti playtomicin kautta.

Liigassa alkaa kolmas kierros 17.5 2024 ja se kestää yli viikkoa, loppuen 30.6.2024. Kierroksen jälkeen jokaisen lohkon ykköspari nousee yhtä lohkoa ylemmäs ja lohkojen viimeiseksi jäänyt pari putoaa yhtä lohkoa alaspäin. Liigassa saa käyttää varapelaajia pelien sujuvoittamiseksi. Varapelaajien on oltava suunnilleen samantasoisia.

Voitosta saa 3 pistettä ja tappiosta 1 pisteen. Järjestelmä rankaisee siis pareja ketkä eivät pelaa kaikkia otteluitaan.

Ottelut pelataan paras kolmesta erästä eli tarvitaan 2 voitettua erää. Käytössä on Golden Point-sääntö jokaisessa ottelussa ja erässä. Eli tilanteessa 40-40 syötön vastaanottajapari valitsee ruudun mihin syöttäjä syöttää.

6-6 tilanteessa käytetään normaalia tie-break sääntöä eli pelataan 7:ään pisteeseen ja tie-breakin voittoon tarvitaan kahden pisteen ero eli 7-6 ei riitä. Tie-breakin voittaja vie sen erän nimiinsä. Kolmas erä voidaan pelata supertiebreakina eli 10-pisteeseen ja kahden pisteen ero on oltava, tai normaalisti kolmas erä jos riittää aikaa vuorolla.

Pelaajat merkitsevät itse ottelun tuloksen Padelutioniin.

HUOM: Kierroksen sijoitukset jaetaan niin, että ensin lasketaan pisteet. Tasapisteissä keskinäisen ottelun tulos. Sen jälkeen lasketaan ensin voitettujen ja hävittyjen erien erotus. Jos nekin ovat tasan sitten tulee voitettujen ja hävittyjen pelien (game) erotus.

Pelien ja erien erotus lasketaan erikseen järjestäjän toimesta. Padelutioniin on vasta tulossa tälläisen menettelyn mahdollistava toiminto. Eli tasapaisteissä parit eivät välttämättä ole oikeassa järjestyksessä täällä sarjataulukossa.

TÄRKEÄÄ: Liigan järjestäjät varaavat itselleen oikeuden pudottaa tai nostaa parin yhtä tasoa ylemmäs tai alemmas toiselle kierrokselle jos tarve vaatii. Tälläinen tilanne voi tulla eteen, jos joku pari on täysin ylivoimainen tai selvästi liian kovassa lohkossa. Järjestäjinä teemme parhaamme mahdollisimman hyvien ja tasaisten otteluiden varmistamiseksi.

Kysymykset ja tiedustelut Marko "Edu" Kettuselle 045 2595556, Kushtrim "Kusti" Myftarille 045 640 0737 tai Tuomas Waheebille 0503369203

Paljon onnea peleihin.

Now active
Upcoming
The sign up for the next Round will be opened later.
Contact person
Marko Kettunen