OP Lounaismaan Padel-liiga

OP Lounaismaan Padel-liigan kevätkierros käynnistyy 10.3.2024! 

OP Lounaismaan Padel-liigan kevätkierros pelataan 10.3.-31.5.2024 Enko Padelissa Salon Astrum-keskuksessa. Liigassa järjestetään avoin- ja naistensarja, joissa joukkueet jaetaan lohkoihin aikaisemman liigan sijoitusten sekä tasojen perusteella. Jokaisessa lohkossa tulee olemaan 5-8 joukkuetta. Lohkomäärä on rajaton.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.3.2024 mennessä. Lohkot ilmoitetaan 10.3.2024.

Jokaisen lohkon pelaajat laitetaan samaan WhatsApp-ryhmään, joissa sovitaan peliajat.

Avoimen sarjan lohkoissa kierroksen päätyttyä, jokaisesta lohkosta 2 parasta joukkuetta nousee ylempään lohkoon ja 2 huonointa putoaa alempaan lohkoon. Tähän voi tulla muutoksia mikäli pareja jää pois tai uusia pareja ilmoittautuu mukaan syyskierroksella. Lähtökohtaisesti lohkot pyritään saamaan mahdollisimman tasaisiksi.

Pelaajat sopivat, aikatauluttavat ja varaavat kaikki ottelunsa itse. Kaikki ottelut tulee pelata Enko Padelissa. Pelaajat vastaavat itse kentän varaamisesta ja pelipalloista. Kentät varataan kimmo.korpineva@enko.fi tai +358 50 444 0561.

Ottelut pelataan paras kolmesta systeemillä eli voittoon vaaditaan näin ollen kaksi voitettua erää. 6-6 tilanteessa pelataan tiebreak 7 pisteeseen kahden pisteen erolla. Ottelut pelataan golden pointilla eli kun tilanne on 40-40 pelataan ratkaiseva pallo. Golden-point tilanteessa syötön vastaanottaja saa valita kenelle syötetään. Jos 3. erän alkaessa aikaa on jäljellä alle 25 min, ratkaistaan viimeinen erä super-tiebreakina (tiebreak 10 pisteeseen).

Ottelu ei voi päättyä tasapeliin, eli ottelun voittaa se pari, joka johtaa peliajan loppuessa. Jokaisesta voitetusta erästä saa 1 pisteen.

Jokaisen lohkon voittajapari palkitaan 50 euroa/hlö pelisaldolla Enko Padeliin. 

Mikäli lohkon päätyttyä useampi joukkue on samoissa pisteissä, ratkaistaan sijoitus seuraavasti:

1) keskinäiset ottelut

2) keskinäisten otteluiden erien erotus

3) keskinäisten otteluiden pelien erotus

4) keskinäisten otteluiden voitettujen erien määrä

5) keskinäisten otteluiden voitettujen pelien määrä

Ilmoittautuminen liigaan tapahtuu Padelutionin sovelluksen tai verkkoselaimen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kimmo.korpineva@enko.fi. Jokainen ottelu maksaa yhteensä 40 euroa eli 10 euroa/pelaaja ja tämä maksetaan pääsääntöisesti MobilePaylla tai liikuntaseteleillä.

Tervetuloa mukaan!

Terveisin,

Enko Padel

Now active
Upcoming
The sign up for the next Round will be opened later.
Contact person
Kimmo Korpineva