Lounaismaan Op-kesäliiga

Tervetuloa Lounaismaan Op-kesäliigaan. Kyseessä on sarja joka pelataan 2-7 hengen joukkueissa. Liigassa pelataan monta ottelua yhden arki-illan aikana.

Pelipäivät ovat ennalta sovitut joten joukkueilla on hyvin aikaa päättää pelaavat pelaajat. Tämä säästää paljon vaivaa kun ei tarvitse erikseen sopia peliajat.

HUOM: Jos lohkon pelipäivä peruuntuu sään vuoksi niin pyrkimys on sopia toinen pelipäivä ennen seuraavan kierroksen alkamista.

PELIPÄIVIÄ on 5 ja ne ovat:

LOHKO 1 Ke 22.5 , Ke 12.6, Ke 26.6, To 25.7 ja To 15.8

LOHKO 2 Ma 20.5, Ma 10.6, Ma 24.6, Ma 22.7 ja Ma 12.8

LOHKO 3 Ti 21.5, To 13.6, Ma 1.7, Ma 29.7, ja Ke 14.8

LOHKO 4 Ma 27.5 To 6.6, Ke 3.7, Ke 24.7 ja Ma 19.8

LOHKO 5 Pe 7.6 , Pe 28.6, Pe 26.7, Pe 9.8 ja Pe 23.8

Sarjoja on vain yksi eli ei ole sukupuolen perustella jaettuja lohkoja. Joukkueen pelillinen taso ja tuleva menestys on ainoa määrittävä tekijä.

Liigan kierrokset pelataan lähtökohtaisesti Open Padelin kentillä urheilupuistossa osoitteessa Tahkonkatu 5, Salo. Liigan peliaika on 20.5 -15.9

Liigassa alkaa 20.5 ensimmäinen kierros. Pääsääntöisesti jokaisen pelatun kierroksen jälkeen lohkon viimeinen putoaa lohkoissa alaspäin ja lohkon ensimmäiseksi tullut nousee ylöspäin.

Tähän voi tulla poikkeuksia ja painavalla syyllä järjestäjä voi tehdä muutoksia. Seuraavat pelipäivät pyritään lyömään lukkoon niin pian kuin on mahdollista.

Säännöt :

Jokainen ottelu pelataan 1 tunnin aikapelinä. Otteluissa lasketaan vaan gamet. Eniten gameja tunnin aikana voittanut joukkue voittaa ottelun ja saa 2 pistettä.

Lämmittelyyn voi käyttää max 10 minuuttia ennen ensimmäistä peliä. Seuraavissa otteluissa lämmittelyyn käytetään max 2 minuuttia. 40 - 40 tilanteessa käytössä on gold point.

Puolten vaihtoa suositellaan kahden gamen välein - joukkueet voivat sopia keskenään muutoksia tähän tarvittaessa. Palautusruutua saa vaihtaa aina 6:n gamen jälkeen eli joukkueen sisällä voi vaihtaa ruutuja 6:n pelin välein jos haluaa.

Jos tunnin jälkeen gamet ja pisteet ovat tasan pelataan tie-break kolmeen pisteeseen. Tie -breakin aloittaa se pari joka hävisi arvan aloituksessa. Tie-breakin voittanut joukkue vie sen gamen ja siten koko ottelun nimiinsä. Ottelu ei siis voi päättyä tasan.

Yksi vapaaehtoinen pelaaja ottaa aikaa ja kertoo pelaajille milloin lämmittely loppuu ja milloin ottelua on jäljellä 5 minuuttia.

Tärkeää: Joukkueet tuomitsevat oman kenttäpuolen pallot. Kiistatilanteessa toinen vaihtoehto on ottaa uusi pallo, mutta lopullisen päätöksen uuden pallon ottamisesta tekee myös se pari kenen puolella kiistapallo tapahtuu.

Jos joukkueet ovat pelipäivän/kierroksen jälkeen tasapisteissä niin keskinäinen matsi ratkaisee. Jos on kolme joukkuetta samoissa pisteissä niin sitten voitettujen ja hävittyjen geimien erotus. Arpa on viimeinen keino.

Hinta: 28 euroa/ottelu sisältäen pallot. Eli yksi ottelu maksaa yhdelle pelaajalle 7 euroa.

Joukkueiden kapteenit keräävät pelaajiltaan maksut ja maksut tilitetään Open Padelille mobilepaylla.

PALKINTOJEN PERIAATE:

PALKINNOT: PALKINTOIHIN OVAT OIKEUTETTUJA VAIN KAIKKIIN KIERROKSIIN OSALLISTUNEET JOUKKUEET. Vaihtoehtoja on 2.

Viimeisen kerroksen oman lohkon voittajajoukkue saa 100:n euron arvosta VAPAATA peliaikaa tai 200 euron edestä HENKILÖKOHTAISTA peliaikaa eli oma osuus omasta pelivuorosta kesällä 2025. Joukkueet sopivat itse miten käyttävät nämä vuorot. Palkintosummat lisätään playtomic- lompakkoon kesällä 2025 tai järjestäjä varaa vuorot joukkueille/pelaajille.

Kysymykset ja tiedustelut Kustille 045 640 0737

Oikein paljon onnea peleihin ja nähdään kesällä meidän hienossa urheilupuistossa.

Now active
Upcoming
The sign up for the next Round will be opened later.
Contact person
Kushtrim Myftari