HEAD Spring-liiga (Lohja)

 HEAD-LIIGA

Lohjan Liikuntakeskus Oy järjestää sarjamuotoisen Padel HEAD-SPRING liiga-sarjan kevätkaudella 2023. Liiga pelataan neljän parin lohkossa. Lohko 1 on muodostettu rankingin 1-4 sijoitetuista pelaajista ja lohko 2 rankingin 5-8 sijoitetuista pelaajista.

Alkulohkojen otteluohjelma julkaistaan 20.2.2023!

Runkosarja päättyy viimeistään 11.5.2023.

ILMOITTAUTUMISET 18.2.2023 MENNESSÄ!

Voittajapari selviytyvät HEAD FINAL DAY-tapahtumaan 13.5.2023 klo 9:00 alkaen. HEAD FINAL DAYssä kohtaavat ensin välierissä lohko 1:n ykkönen ja lohko 2:n ykkönen sekä lohko 1:n kakkonen ja lohko 1:n kolmonen. Välierien häviäjät kohtaavat pronssiottelussa ja välierien voittajat loppuottelussa.   HEAD FINAL DAYn ottelut pelataan samanlaisella pistelaskulla kuin alkusarjankin ottelut. Kolme parasta paria palkitaan upeilla HEAD-tuotepalkinnoilla ja Vitamin Well tuotelahjakasseilla sekä Padel-tunteja uusille Taimiston ulkokentille.

 Hinta ja pelipaikka

Osallistumismaksu 96€/pari. Pelit on pelattava Padeonian kentällä. Pelaajien vastuulla on pelata lohkon kaikki pelit jokaisen kierroksen loppuun mennessä valmiiksi varatuilla torstai ja lauantai vuoroilla. Osallistumismaksu kattaa kaikki pelatut vuorot ja jokainen osallistuva joukkue saa LAHJAKSI 1 tunnin padel-vuoron!

Mikäli NAISJOUKKUEITA tulee vähintään 4, järjestetään naisille oma sarja vastaaviin aikoihin ja FINAL DAY on molemmille sarjoille sama eli 13.5.2023!Kenttävaraukset:

Ilmoittautumisen jälkeen joukkue saa vahvistusviestin yhteydessä pin-koodin, jolla kuljetaan padel-halliin. Pin-koodi on joukkuekohtainen ja käy jokaisella pelivuorolla.

Otteluiden pistelasku ja sarjapisteet

Ottelut pelataan normaalilla pistelaskulla täysillä erillä, paras kolmesta systeemillä. Voittoon vaaditaan siis kaksi voitettua erää. Kolmannen erän voi halutessaan pelata myös super-tiebreakina (tiebreak kymmeneen pisteeseen).

Ottelu ei voi päättyä tasapeliin eli voittaja on se pari, joka johtaa peliajan loppuessa. Suosittelemme varaamaan 2 tunnin vuoron.

Suorasta otteluvoitosta (2-0) voittaja saa kaksi (2) pistettä ja häviäjä nolla (0).

Ottelun päättyessä erin 2-1, voittaja saa kaksi (2) pistettä ja häviäjä yhden (1) pisteen.

Mikäli joukkue joutuu luovuttamaan ottelun, lopputulos merkataan vastapuolen joukkueelle suoraksi otteluvoitoksi 2-0 (6-0, 6-0).

Mikäli lohkon päätyttyä useampi joukkue on samoissa pisteissä, ratkaistaan sijoitus seuraavasti:

1.     Keskinäiset ottelut

2.     Keskinäisten otteluiden erien erotus

3.     Keskinäisten otteluiden pelien erotus

4.     Keskinäisten otteluiden voitettujen erien määrä

5.     Keskinäisten otteluiden voitettujen pelien määrä

6.     Erien erotus kaikki ottelut huomioiden

7.     Pelien erotus kaikki ottelut huomioiden

8.     Voitetut erät kaikki ottelut huomioiden

9.     Voitetut pelit kaikki ottelut huomioiden

10.   Arpa

Tulosten ilmoittaminen

Ottelun voittaja ilmoittaa tuloksen heti ottelun päätyttyä. Kukin kierros päättyy viimeisenä pelipäivänä kello 23.59. Tulos tulee olla syötettynä Padelution-palveluun siihen mennessä. Tuloksia ei pysty syöttämään enää kierroksen päätyttyä.

Yhteyshenkilö

Kati Kinnunen

044-3691806

kati.kinnunen@lohja.fi

Now active
No active round at the moment...
Upcoming
The sign up for the next Round will be opened later.