Loimijokiliiga 2023-2024

LOIMIJOKILIIGA

Padel Club Finland Loimaa ja Padel Club Naula järjestävät sarjamuotoisen liigan kaikentasoisille pelaajille. Liigaan voi osallistua sekä naiset että miehet. Liiga muodostuu 4-6 parin lohkoista ja parit jaetaan pelitason mukaan eri lohkoihin. (Lohkomäärä on rajaton)

Jokaisella parilla on aina noin kuusi viikkoa aikaa pelata oman lohkonsa pelit (3-5 ottelua). Jakson jälkeen lohkon voittaja nousee yhden tason ja lohkon viimeinen putoaa yhden tason alemmas. Tässä voi tulla poikkeuksia mikäli pareja jää pois tai uusia pareja ilmoittautuu. Lähtökohtaisesti lohkot pyritään saamaan mahdollisimman tasaisiksi.

Viimeisen jakson jälkeen lohkovoittajat palkitaan.

Jokaiselle lohkolle perustetaan oma Whatsapp -ryhmä helpottamaan pelien sopimista.

Huom! Liiga jatkuu jokaisen kierroksen jälkeen samoilla pareilla ilman erillistä ilmoittautumista. Ilmoitattehan Liigan yhteyshenkilölle (yhteystiedot lopussa) aina hyvissä ajoin ennen seuraavaa kierrosta, mikäli ette voi jatkaa parina tai olette vaihtamassa peliparia. Syksyn aikana on tarkoitus pelata yksi jakso ja keväällä 2024 kaksi jaksoa.

Liigaan voi liittyä milloin tahansa. Pelipari lisätään aina pelitason mukaan seuraavaan alkavaan kierrokseen.

Hinta ja pelipaikka
Osallistuminen on ilmaista. Maksat peliparisi kanssa ainoastaan kenttävuoroista.

Pelit pelataan sisätiloissa Loimaan, Jokioisten, Forssan ja Tammelan klubeissa. Pelaajien vastuulla on varata sekä pelata lohkon kaikki pelit jokaisen kierroksen loppuun mennessä.

Otteluiden pistelasku ja sarjapisteet

Ottelut pelataan normaalilla pistelaskulla täysillä erillä, paras kolmesta systeemillä. Voittoon vaaditaan siis kaksi voitettua erää. Kolmannen erän voi halutessaan pelata myös super-tiebreakina (tiebreak 10:een pisteeseen).

-Ottelu ei voi päättyä tasapeliin eli voittaja on se pari, joka johtaa peliajan loppuessa. Suosittelemme varaamaan vähintään 1,5 tunnin vuoron.
-Suorasta otteluvoitosta (2-0) voittaja saa kolme (3) pistettä ja häviäjä yhden (1) pisteen.
-Ottelun päättyessä erin 2-1, voittaja saa kolme (3) pistettä ja häviäjä yhden (1) pisteen.
-Mikäli toinen joukkue peruu ottelun, ei saavu paikalle tai siirtää ottelun niin, että uutta aikaa ei saada sovittua, tuomitaan joukkue häviämään ottelu (0 pistettä), vastustajan saadessa 3 pistettä (tässä kohtaa ilmoita asiasta Sannille, niin vien pisteet taulukkoon).
-Pitkäaikaisen sairastumisen/tapaturman/onnettomuuden johdosta mahdollinen pelaajavaihto on mahdollinen, ota tässä kohtaa yhteyttä Sanniin.
-Mikäli lohkon päätyttyä useampi joukkue on samoissa pisteissä, ratkaistaan sijoitus seuraavasti: