Itä-Uudenmaan Padelliiga

Itä-Uudenmaan padelliiga on alueen suurin harrastesarja, jossa oli viime kaudella 116 paria. Tulossa on tuttuun tapaan avoin sarja, naisten sarja ja mixty-sarjat. Yhdellä kausimaksulla voi osallistua useampaan sarjaan.

Kevätkausi pelataan tammikuun puolivälistä alkaen, kun syksyn voittajat on ensin palkittu loppiaisen padelgaalassa Tarmola Padelissa ja uudet parit on saatu mukaan.

Kevätkauden voittajia juhlitaan sitten kevään päätteeksi ennen kuin Itä-Uudenmaan padelliiga jää kesätauolle. Jatkossa pelaamme Itä-Uudenmaan padelliigaa siis kahdella reilun mittaisella kaudella vuodessa. Pitäkäämme siis huolta, että kaikki halukkaat ehtivät nukaan, sillä seuraava mahdollisuus on vasta syksyllä.

Liiga pelataan kaikilla alueen kentillä ja eri tasoisissa lohkoissa. Muut käytännön järjestelyt ja kausimaksun maksutiedot lähetetään osallistujille kauden käynnistyttyä. plpg.fi/iumaksu

Voit ilmoittautua Padelutionissa tai kenelle tahansa liigajärjestäjistä. Samoilta henkilöiltä saat lisätietoja esimerkiksi WhatsAppin välityksellä. Parittomiakin on vielä kaikilla tasoilla, joten ilmoita heille, jos etsit paria.

Tervetuloa mukaan!
Terveisin,
Liigajärjestäjät
Laura Lindfors, Hani Olsson, Samuli Pekkalin, Tero Pirttimaa, Tiina Ravaska, Sami Sinkko, Hanna Songpraguy, Heta Sundström ja Mikael Toivonen