Boost Padel League

Boost Padel League talvikierros on kohta pelattu maaliin ja 18.3.2024 alkaa kevätkierros! Ilmoittautuminen kevätkierrokselle on nyt auki! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.3.2024.

Boost padelliigan talvikierros pelataan 1.1.-10.3.2024 ja kevätkierros 18.3.-31.5.2024 Boostin keskuksessa eri tasoisissa lohkoissa. Sarjoja on Avoin- (kaikille avoin), mixty- ja naisten-sarja ja joukkueet jaetaan lohkoihin oman tason mukaan. Jokaisessa lohkossa tulee olemaan 5-7 joukkuetta. Tasomääritys on Boostin tasomäärityksen mukainen (taso 1-6). Tasonmäärityksen voi tarkastaa Boostin nettisivuilta (https://www.boostsportsclub.fi/padel/).

OSALLISTUMINEN JA ILMOITTAUTUMINEN

Osallistumismaksu per kierros on Boost Membereille 0 €/henkilö ja ei-jäsenille 5 €/henkilö. Ilmoittautumiset tehdään Padelutionin nettisivujen kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan mihin sarjaan halutaan osallistua sekä parin taso. Samat henkilöt voivat osallistua vaikka kaikkiin sarjoihin samalla kaudella.

Osallistumismaksu maksetaan Boostin asiakaspalveluun ensimmäisen oman liigapelin yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan kevätkierrokselle viimeistään 14.3.2024 mennessä. Lohkot ilmoitetaan viimeistään 16.3.2024.

Jokaisen lohkon pelaajat laitetaan samaan Whatsapp ryhmään, jolloin pelien järjestäminen on helpompaa.

Kierroksen päätyttyä, jokaisesta lohkosta 2 parasta joukkuetta nousee ylempään lohkoon ja 2 huonointa putoaa alempaan lohkoon. Tällä tavalla lohkojen joukkueet muuttuvat joka kauden välillä, jos joukkue pelaa seuraavalla kaudella.

Kierroksen jokaisen lohkon voittajapari palkitaan tuote-/lahjapalkinnoilla.

PELIEN VARAAMINEN JA TULOKSIEN ILMOITTAMINEN

Pelaajat sopivat, aikatauluttavat ja varaavat kaikki ottelunsa itse, jonka helpottamiseksi parit sijoitetaan oman lohkonsa WA-ryhmään. Pelit tulee pelata Boost Sports Club keskuksella. Pelaajat vastaavat kentän varaamisesta ja pelipalloista.

Ottelun voittajan tulee kirjata ottelu tulos Padelution -järjestelmään 24h kuluessa ottelun päättymisestä. Tulokset ja sarjataulukot päivittyvät automaattisesti heti tuloksen ilmoituksen jälkeen. Tarkistathan säännöllisin väliajoin, että tuloksesi ovat kirjautuneet tulostaulukkoon oikein. Kevätkierros päättyy viimeisenä pelipäivänä klo. 23:59. Tulos tulee olla syötettynä Padelution-palveluun siihen mennessä. Tuloksia ei pysty syöttämään enää tämän jälkeen.

OTTELUIDEN PISTELASKU JA SARJAPISTEET

Ottelut pelataan normaalilla pistelaskulla täysillä erillä, paras kolmesta systeemillä. Voittoon vaaditaan näin ollen kaksi voitettua erää. Kolmannen erän voi halutessaan myös pelata super-tiebreakina (tiebreak 10 pisteeseen). Ottelut pelataan Golden Pointilla (no-ad). Eli kun tilanne on 40-40 pelataan ratkaiseva pallo. Golden-point tilanteessa syötön vastaanottaja saa valita kenelle syötetään.

Ottelu ei voi päättyä tasapeliin, eli ottelun voittaa se pari, joka johtaa peliajan loppuessa. Näin ollen suosittelemme varaamaan vähintään 1,5 tunnin vuoron. Jokaisesta otteluvoitosta saa 3 pistettä ja hävitystä ottelusta saa 1 pisteen.

Mikäli lohkon päätyttyä useampi joukkue on samoissa pisteissä, ratkaistaan sijoitus seuraavasti:

1) keskinäiset ottelut

2) keskinäisten otteluiden erien erotus

3) keskinäisten otteluiden pelien erotus

4) keskinäisten otteluiden voitettujen erien määrä

5) keskinäisten otteluiden voitettujen pelien määrä

6) Boost arpoo

Jos pelipari ei pelaa yhtään ottelua ja ilman erillistä syytä, heidät voidaan poistaa kevätkierrokselta.

Jos haluat lisätietoa Boostin kevätkierroksesta, ole yhteydessä info@boostsportsclub.fi sähköpostin kautta.

Tervetuloa mukaan!

Terveisin,

Boost Sports Club

Upcoming
Please note! Existing teams will automatically proceed to the next Round. If you wish to quit playing the league or your playing partner will change, please send a message to the contact person.
Boost League Avoin - Spring edition
(18.03.2024 - 31.05.2024)
Sign up
Sign up before
14.03.2024 23:55
Boost League Mixty - Spring edition
(18.03.2024 - 31.05.2024)
Sign up
Sign up before
14.03.2024 23:55
Boost League Naiset - Spring edition
(18.03.2024 - 31.05.2024)
Sign up
Sign up before
14.03.2024 23:55
Contact person
Ville Risu