Padel Vihti Liiga 2023-2024

Padel Vihti järjestää jo tutuksi tulleen sarjamuotoisen liigan kaikentasoisille miehille ja naisille. Liiga muodostuu 5-8 parin lohkoista ja parit jaetaan pelitason mukaan eri lohkoihin. (Lohkomäärä on rajaton)

Jokaisella parilla on reilusti aikaa pelata oman lohkonsa pelit (4-7 ottelua). Lähtokohtaisesti lohkojen voittajat nousevat ja viimeiseksi jäänyt pari putoaa yhden tason alaspäin. Tähän voi kuitenkin tulla poikkeuksia mikäli pareja jää pois jaksojen jälkeen, uusia pareja ilmoittautuu tai tulee muutoksia pareihin. Pyrimme siihen, että lohkot olisivat mahdollisimman tasaisia jaksojen aikana. Uutuutena tulevaan kauteen otetaan mukaan karsintasysteemi, jossa ylemmän lohkon toiseksi viimeinen karsii paikastaan alemman lohkon toiseksi sijoittunutta vastaan. Karsintaottelulle on aikaa noin viikko jakson päättymisen jälkeen.

Huom! Liiga jatkuu jokaisen kierroksen jälkeen samoilla pareilla ilman erillistä ilmoittautumista. Ilmoitattehan Liigan yhteyshenkilölle (yhteystiedot lopussa) aina hyvissä ajoin ennen seuraavaa kierrosta, mikäli ette voi jatkaa parina tai olette vaihtamassa peliparia.

Liigaan voi liittyä kesken kauden. Pelipari lisätään aina pelitason mukaan seuraavaan alkavaan kierrokseen.

Hinta ja pelipaikka

Osallistuminen on ilmaista. Maksat peliparisi kanssa ainoastaan puolet kenttävuorosta.

Pelit on pelattava Padel Vihdin kentillä. Pelaajien vastuulla on varata sekä pelata lohkon kaikki pelit jokaisen kierroksen loppuun mennessä. Mikäli pelipari ei pelaa jakson aikana pelejä ilman hyväksyttävää syytä, pari poistetaan seuraavasta jaksosta ylläpitäjän harkinnan mukaan.

Kauden päätyttyä lohkojen voittajat palkitaan.

Kenttävaraukset:

padelvihti.fi

Otteluiden pistelasku ja sarjapisteet

Ottelut pelataan normaalilla pistelaskulla täysillä erillä, paras kolmesta systeemillä. Voittoon vaaditaan siis kaksi voitettua erää. Kolmannen erän voi halutessaan pelata myös super-tiebreakina (tiebreak 10:een pisteeseen).

Ottelu ei voi päättyä tasapeliin eli voittaja on se pari, joka johtaa peliajan loppuessa. Suosittelemme varaamaan vähintään 1,5 tunnin vuoron.

Suorasta otteluvoitosta (2-0) voittaja saa kaksi (2) pistettä ja häviäjä nolla (0).

Ottelun päättyessä erin 2-1, voittaja saa kaksi (2) pistettä ja häviäjä yhden (1) pisteen.

Tulosten ilmoittaminen

Ottelun voittaja ilmoittaa tuloksen heti ottelun päätyttyä. Kukin kierros päättyy viimeisenä pelipäivänä kello 23.59. Tulos tulee olla syötettynä padelution-palveluun siihen mennessä. Tuloksia ei pysty syöttämään enää kierroksen päätyttyä.